Taas sitä on uusi päivä ja uudet kujeet, tänään en sit mennytkään töihin vaan jäin kotiin kun olen nuhanenä tällä hetkellä ja kahvilassa töissä jonne ei oikein mielellään voi mennä nuhaisena, että silleen.

Kultaseni yhden ystävän pitäisi tulla tänään käymään meillä kahveella, sanoin vaan et senkus tulee jos haluaa tulla katsomaan tämmöistä nuhanenää, mutta ei kai se häntä haittaa.

Huomenissa alkaisi taas Draamaryhmä, jossa olen käynyt jo jo ollut mukana kuutisen vuotta ja kuus näytelmää on tullut tehtyä ja esitettyä, aion jatkaa sitä niin kauan kun vaan innostusta ja hulua riittää.

Eilen tuli illalla käytyä Metsolassa kahvittelemassa vaikka olinkin silloin jo illalla ainaskin semmoinen nuhanenä, mutta ei se mun kahviseuralaisia haitannut ja sit käytiin illalla Amiraalilla kun yks ihminen lupas tulla kanssa sinne, mutta eipäs hän sit tullutkaan. Sanoin, että ei ole tulossa vaikka ensin lupasi tulla. Ois sit voinut ihan suoraakin sanoa et ei ole tulossa niin ei olatas turhaa sinnekin ajettu illa myöhään.

Tällästä tällä kertaa.