Ajattelin nyt tänne kirjoitella kuulumisia, kun siitä on aikaa kun tänne on mitään viimeksi kirjoiteltu tai laitettu.

Olen maaliskuusta asti ollut töissä Karhulan uimahallin kahviossa ja se on mukava työpaikkoa ja olen viihtynyt siellä. Ennen vappua olevana viikonloppuna oltiin kultani ja kamujen kaa yhdellä mökillä Hurukselassa ja siellä oli kivaa, saunottiin, grillailtiin ja tehtiin kaikkea kivaa. Tosi mukava mökkireissu oli ja huauskaa pidettiin.

Minusta on ihuanaa kun on tullut kevät ja kesä kun luonto on puhjennut kukkaan ja kaikiialla on ihanan vihreää, vaikka itse on siitepölystä tykkääkkään kun se saa mulle inhottavan allergisen reaktion, mutta kyllä siintäkin on selvitty. Ei ole enään niin paha kun se pahin kausi on ohi.

Yhdessä vaiheessa tässä noin viikko sitten musta tuntui siltä et kaverit/ystävät hylkää minut, mutta nyt on taas kaikki hyvin ja olen viettänyt aikaa heidän kanssaan. Viikonloppuna sisko oli meillä kylässä ja lauantai-iltana siskon , ystävien ja kullan kanssa käytiin Korialla yhden kamun luona ja muutenkin ajelemassa, matkakeitaassa käytiin syömässä. Tuli ajeltua lauantai-illan ja sunnuntai aamupäivän aikana yli 300km.

Mukavaa kesän jatkoa ystävilleni!